Stödfest med Röda korset för människor på flykt på lördag 17/10!

På lördag den 17/10 ordnar vi en stödfest för människor på flykt i regi av Röda Korset, som finns på plats på teatern på Götaplatsen från ca 15. Efter föreställningarna av Markurells i Wadköping och Hedda Gabler kl 15 blir det olika framträdanden och andra upptåg av våra skådespelare och andra fram till vår extrainsatta föreställning av Hedda Gabler kl 19. Föreställningen är helt slutsåld.

Röda Korset är arrangör och intäkterna från föreställningen och andra insamlade medel under kvällen går till deras arbete för att stödja människor på flykt.

Efter extraföreställningen ca 21.10 börjar festen med diverse andra aktiviteter och längre fram på kvällen disco med olika discjockeys som avlöser varandra. Det går att lämna pengar i Röda Korsets bössor, swischa till deras konto, som finns på våra TV-skärmar i teatern och att köpa diverse stödprodukter i baren och på andra ställen i huset.

Den här kvällen är en gemensam satsning från Götebiorgs Stadstetater inklusive Backa Teater och det är väldigt roligt att känna alla våra medarbetares engagemang för att hjälpa till. Vi gör det vi kan i den situation vi nu har. Kanske är det en droppe i havet, med tanke på de stora behoven och det stora lidandet,  men alla hav består av droppar.

Varmt välkomna till Göteborgs Stadsteater på lördag!

 

 

Facebooktwitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *