Höstsamling på Göteborgs Stadsteater idag! Och så förstås Teaterrummet!

Varmt välkomna till Göteborgs Stadsteaters höstsamling idag i teaterhuset på Götaplatsen!

Inom ramen för Göteborgs Kulturkalas presenterar Göteborgs Stadsteater det kommande spelåret på Götaplatsen och Backa Teater. Vi bjuder på smakprov från våra föreställningar och den som vill kan också hämta vårt säsongsprogram. Det är fritt inträde till de båda tillfällena kl 13 och kl 16.30. Vi har inga biljetter utan det är först till kvarn….insläppet börjar en kvart innan.

Vi har också en ny utgåva av Teaterrummet uppe, med ett spännande samtal mellan Backa Teaters konstnärlige ledare Mattias Andersson, skådespelaren Caisa-Stina Forssberg och teaterkritikern och kulturjournalisten Anna Håkansson. Samtalet handlar om det laddade ämnet scenfetma….

www.teaterrummet.se

Facebooktwitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *