Göteborg Sound på Göteborgs Stadsteater – dröjer kvar.

Den 4 och 5 januari genomfördes en musikfestival på Göteborgs Stadsteater med namnet Göteborg Sound. Producent var Johan Red Top Larsson, som jobbat med musiklivet i Göteborg under många år, de senaste femton åren på Pustervik vid Järntorget.

Varför arrangerade vi det här? Det är inte vad vi brukar jobba med på Stadsteatern, men vi tyckte helt enkelt att det är viktigt att visa att musiken i Göteborg angår oss alla. Inte för inte kallas Göteborg “The Music Capital of Scandinavia”. Alla blev inbjudna, några kunde inte medverka på grund av andra åtaganden, runt om i världen eller på närmare håll. Men vi är väldigt glada att det blev av, trots det allt mer prekära Corona-läget. Från början hoppades vi att pandemin skulle vara över och att det skulle bli en sorts kick off på väg mot nya horisonter. Nu fick det istället bli en påminnelse om att vi är här, att vi väntar och under tiden gör saker tillsammans.

Stort tack till alla medverkande, på scenen, nära scenen och överallt runt omkring i huset. Men inte minst, stort tack till publiken som kom och verkade tycka om det de såg och hörde.

Vi är Göteborg! Nu väntar vi på den fantastiska musiksommaren 2022! Vi ses på Ullevi!

Facebooktwitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *